Bramborová kaše do Bufetu patří - alespoň do toho s velkým B. Doporučujeme jako přílohu nebo malý oběd na bolavé zuby.
Naše kyslé brambory smažené v hovězím loji. Trochu Belgie z Karlína. Brambory necháváme před smažením kvasit, nakyslá chuť je tedy naprosto v pořádku.
Grilovanou zeleninu měníme podle toho, co nám ráno přiveze z tržnice zelinář Ondřej, proto se může od té na fotce lišit.
Strouhané hlávkové zelí s jogurtem a trochou majonézy. Skvělá příloha ke všemu, co si poručíte.
K hranolkám, bramborám, k burgru, ke smaženému kuřeti, ke grilovanému kuřeti, na chleba, na rande, na později... majonéza má mnoho využití. Dobrou chuť.
Naplátkované, zasolené okurky necháme do druhého dne vykapat a ze vzniklé šťávy uděláme sladkokyselý nálev bez přidání další vody.
Pečené brambory s bylinkovým máslem.
Nastavení