Bramborová kaše do Bufetu patří - alespoň do toho s velkým B. Doporučujeme jako přílohu nebo malý oběd na bolavé zuby.
Hranolky smažené v hovězím loji!
Grilovanou zeleninu měníme podle toho, co nám ráno přiveze z tržnice zelinář Ondřej, proto se může od té na fotce lišit.
Strouhané hlávkové zelí s jogurtem a trochou majonézy. Skvělá příloha ke všemu, co si poručíte.
K hranolkám, bramborám, k burgru, ke smaženému kuřeti, ke grilovanému kuřeti, na chleba, na rande, na později... majonéza má mnoho využití. Dobrou chuť.
Naplátkované, zasolené okurky necháme do druhého dne vykapat a ze vzniklé šťávy uděláme sladkokyselý nálev bez přidání další vody.
Pečené brambory s bylinkovým máslem.
Rajčata, pepř, sůl, zálivka, cibulka. Nic víc, nic míň. Rajčata se pěstují ve skleníku, proto je máme po celý rok.
Nastavení